Lunis.se = Har de bästa nyheterna
Firstdate CPL DE
   

Välkommen till Lunas hemsida 

 

 

Här är Luna. Jag är en tik av rasen jack russell. Jag är 5 år och bor med min matte Ulla. Min hemsida vill jag berätta om mig och min matte. Jag vil också visa bilder på mig, blogga lite, men också är det viktigt att tala om saker och ting som gäller alla hundar. Den här sidan ska vara rolig och lärorikt att läsa.

 

 

 


 

 

Om Luna

 

Luna är en tik av arten Jack Russell terrier. Luna föddes den 20/8 och är jättegullig.

Luna är en glad och tillmötesgående hund som gillar lekar, hopp och stoj. Hon tycker inte om när det regnar och när det är kallt. Hon vill ha människor omkring sig hela tiden och hon följer med matte även till jobbet.

Luna är snabblärd och gillar soliga dagar för då kan hon gå långa promenader med matte. Hon är lek full och full av energi som ingen annan jag har sett tidigare. Luna har inga problem med bilar,

hon gillar att åka i bil men hon vill ligga helst i mattes famn när hon kör. Hon blir heltokig när hon får se bollar, hon ska ha dom till varje pris.

Luna gör lite konster  

 

Några hundar som Luna gillar att leka med.

 

 

 

Lunas vänner

 

Sommrarna = Åland


Luna kommer att vara på Åland som det är som varmast. Där kommer Luna kontakt med naturen. Tomten är väldigt bra inhängnad, för då kan Luna springa fritt under uppsikt. Hon fick se ett rådjur på mycket nära håll,det blev svansen mellan bena och ta skydd bakom matte.

Luna råkade ut för en jordgeting och hon blev uppsvullad i nospartiet och runt ögonen. Det såg väldigt läskigt ut, Luna kom till djursjukhuset på Åland och fick kortizon och antibiotika. Nu så har svullanden gått ner och Luna mår bra igen. Hon kommer nog inte att försöka äta upp getingar i fortsättningen. Luna har badat en del i sommar och hom tycker att vatten kul. Men hon blöter inte huvudet men hon gillar att simma. 

 

 

Stamtavla


  • Luna är född den 20/8 - 2006 i Tungelsta.
  • Pappa hette: Rosendahls Buster Bus

Mamma hette: Eleganta,z Beauty Bea

Luna har tre syskon och de heter Lex Frej och Grimm. Se bilden till höger.

 

Frej: hemsida

http://www.freewebs.com/grim0820/